Front Runner Wolfpack Pro

Front Runner Wolfpack Pro

För att transportera lite extra prylar på ett organiserat sätt väljer många antingen lådor från IKEA, SmartStore eller s.k. Eurobox. Medans det finns lock för dessa alternativ, är de inte direkt tåliga. För extrema påfrestningar och eller skydd av utrustning finns så klart även Peli Protective Cases, men de är över lag tunga och mycket kostsamma.

En vettig kompromiss kan då vara "Front Runner Wolfpack Pro". Om man endast köper en så blir det väl en "One-box Wolfpack" - Hangover-skämt åsido så kostar dessa ca. 500 kr styck och om man ser på hur man kan lasta dem så går det in två bredvid ett Dometic CFX3 35L kylskåp under MFB (Multiflexboard), även på en lastsläde som CaliDrawer Wide) eller fyra om man inte har kylskåpet där. Tre sådana kan man även ha på en "Terranger Dachgepäckträger Leicht" eller liknande takplattform i bredd.

Under Multiflex-"brädan" i en Cali Beach går de tyvärr inte att stapla två över varandra utan att man först höjer Multiflexboarden (finns färdiga stöd som är något högre). Att kunna lasta fyra WolfPack Pro bredvid kylskåpet hade varit riktigt fint, så vi får spana in högre hållare och bygga om Multiflex-brädan kanske framöver, det är inte mycket som fattas för att det ska gå.

Inuti kan man även ha Front Runner*s mjuka väska Flatpack som passar perfekt - men den är så pass stadig och väl vadderad att man iaf inne i bilen kan ha den utanför en Wolf Pack utan problem. Just Flat Pack tycker jag är toppen för att ta med lite extra kamera/ljus/drönar prylar vid företagsfotografering på ett ordnat sätt. För camping använder vi oftast en för lite kökssaker som kastruller eller förnödenheter som pasta mm. som kan behöva minimalt med skydd.  

Fler bilder ur praktiken följer så småningom och kompletteras här. Vi testar dem snart under en semestervecka på Gotland med 5 personer i Beachen. Eftersom tältet tar platsen bredvid kylskåpet då blir det att lasta lite lättare saker på taket i dessa Wolfpacks.